Wednesday, October 22, 2008

Open House

Sekarang ni, sane sini ada 'open house'... smua org pn berlumba2 nk menjamu kawn2 x kire lah kwn sekolah ke..opis ke...yg pnting, kehadiran kwn2 tu akn lbih memeriahkn mjlis 'open house'kn.. Mase ni lah nk jmpe kwn2 yg dh lame x jmpe bkn saja bertnya khabar, ttp trut mngmbil ksmptn utk bermaaf2an..


Ujung minggu hari tu, 'my meamor' ada buat open house..So, jemputla mmber2 yg dah lame xjmpe.. Nmpak meriah je spnjng hari tu.. cuaca pn sngt mnyebelahi... Boleh dikire cerah la ari tu, almaklumlah.. smua kwn2 org jauh2.. klu ujan, tn2 mnyukarkan tetamu nk dtg kn.. So, bersyukur sgt... mknan yg d hidangkn pun cukup.. mcm2 jenis mkanan ari tu..nasi bukhari ada, rendang ada, kari ada, soto, kek, buah2an and mcm2 lah...

Terima kasih kerana kesudian tetamu yg smpt hadir 'open house' berkenaan... walaupun ada yg tersesat wktu nk dtg, tp smua tu xjd hlngn anda semua utk menghadirkan diri...

Cepat je rase mase tu berlalukan... Jarang ada org yg menghitung hari kita dah beraya..tetapi wktu bulan pose, ari2 countdown utk raye.. Ape2 pn ni, dah masuk fasa terakhir bulan syawal.. n dah pasti dah ramai yg dah abis puasa 6 di bulan syawal.. bg yg belum berkesempatn, masih ada lbih kurang 8 ari lg utk berpuasa...semoga kita tergolong dari golongan hamba-Nya yang sentiasa bersyukur..Amin..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...