Thursday, November 13, 2008

" SeRiBu liMa RAtuS LaPAn Puluh EMpaT Hari "

Syukur alhamdullilah... dah menjangkau 52 bulan dah usia hubungan ni..Hbungan yg mnjlinkn hati dua insan yg bru mngenali erti kasih syg dr seorg teman.. Terima kasih kepada 'Meamor' kerana membuka pntu hatinya untuk diri ini peroleh kasih sygmu...Aku sgt bahagia disampingmu...Aku beruntung kau sntiasa ada untukku, menerimaku seadanya...Terima kasih tidak terhingga.. Semoga hubungan ini akan terus kekal malah lebih baik dr hari ke hari, dr minggu ke minggu, dari bulan kebulan n dari tahun ke tahun... "Selamat Ulang Bulan ke 52 bulan sayang.. iliamoraum, bersama selamanya"

59 comments:

WaNabEruLEz said...

aduh...bdk ni klu da dtg jiwang die hbsla..siap kre ari lg..2 yg xthan 2..da leh wat berubat da nie..

Are-Um said...

Amboi...ngate aku rupenye ko eh...Sesekali dtg modd jiwang tu, ape salahnye...hehehe
Jgn ngate org lbh, nnth2 ko tu yg lbh jiwng dr aku kot..hahaha

Nurulhuda said...

tacing-tacing...
huhuhu... bapak dah mula jiwang!!
.
.
*blushing*

Are-Um said...

Ala..bapak jiwang skit je pon..
x slh kn...hehehe

shahiezad said...

ko nie dok celebrate tetiap bulan ke ape ???

WaNabEruLEz said...

ady ko sbrla ngan aum..aku xmainla jiwang2 nie..ape kes..ko pnh nmpk aku jiwang ke??sentimental 2 adala ckit.xrock la cm2..hahaha...

WaNabEruLEz said...

bkn jiwang ckit tp jiwang byk..jiwa2 n jiwang2..leh wat lirik lagula ko pye post 2..heheh..

killr0yLive said...

ko kena apply jd crew kat website jiwang...haha..tau xwebsite dia?xtahu ni ha-->www.jiwang.org
selamat dtg aum...

Are-Um said...

Ala..ape salahnye... aku ni rock jgk..tp kdng2 tu, kene la sentimental skit.. baru la ballance..

Aidy Shahiezad said...

isk... isk.. isk...
susah betul la korang nie... nak men jiwang2 la plak...
bole bubar band kite kalo cmnie (sebab len aliran..)... hahaha.... ;)

Are-Um said...

Addy, lain aliran ni lh buat band kt ada kepelbagaian..hehehe
Tgk je So7..ada musik ska, pop, rock.. kn meriah..huhuhu..:-p

Nurulhuda said...

jiwang itu jiwa yer incik2 sekalian..
.
.
wann ~ xngaku jiwang kunun..sentimental kunun..ecehh!!
.
(ishh, kaver2 la tuh)

Are-Um said...

Hahaha..ko tgk, ada gadis yg mnyokong aku ape..hehe..Bagus ank bapak..hahaha

WaNabEruLEz said...

ooo..ada backup ek??2 dlu..tp xde melekat cm belangkas..hehe..2 S07 bknnye kumpulan Spoon..ko pye post cm lagu kmpulan Spoon..xpn Stings.hehe..ngtuk aku dgr..huaahh...

Are-Um said...

X abis lg ke?? yela tu..tp, ko dgr tang mane plak?? aku xde pn bg musik2 kat blog aku ni...'coming soon' aku nk buat...musykil aku..ko ada 6thsnce ke?? dsyat tu..

Aidy Shahiezad said...

incik2 & cik2 sekalian,

awas... terlebih jiwang bukan jiwa lagi da, tp bole sakit jiwa nanti... huhuhu..

aum, sokongan gadis a.k.a huda xle kire sbb cm nepotisme je, anak sokong bapak... mane boley cmnie...

wan, bukan spoon, bukan stings la, tp lebey kepada boboy je tue... ahaks... ampun ek tuan empunya blog...

WaNabEruLEz said...

hahaha..btul 2 ady..syahdu2..hehhe..

Nurulhuda said...

eyhh..namo mengaku incik2 nih semua..
.
.
menyampah!! saya pecaya bile incik2 semua dah ader gf aka tunang aka isteri, incik2 semua akan sgt jiwang okeh.. (owh, ske di mintak perhatian) tulun jgn nafikan..)
.
klu depan2 membe laki mestilah macho,, ehh!! kacak bergaya...baru cool
.
tulun jgn nafikan... ahaks!!

(angguk2 kaver la tuh)

Are-Um said...

Betul..btul..btul...Pndai ank bpk.. Yela..dia org b'2 ni (addy n wan) nk kekalkn union dia org.. as a jejaka single...tu yg kene cntrol macho...keh..keh..(MyB..)

Cube nnti kt selidik si Kyrol plak..tnye pndpt dia plak... 4 ur information, cik huda kita n si Kyrol ni 1 bndera..means state same hehehe..

Aidy Shahiezad said...

arghh... tidak !!!! (aku baru je nafikan nie...)
telah 2 kali ku berchenta, tp tak pernah la plak ku berjiwang tahap jiwa-jiwa nie... chenta bese2x je, ikut lunas & syariat islam lagi... huhuhu...

aum.. aku pun kire satu bendera gak la nie ngan kyrol ngan cik huda, means state je same, pendapat len2x la ek... hahaha...

Are-Um said...

Hahaha..boleh je stu bndera... Aku pham klu korg ada lain pndpt...N rasenya aku dah ada skit jwpn utk PRU lepas...hahaha...

Aidy Shahiezad said...

mane datangnye soklan PRU ko nie ??
tetibe je ade jawapan...
ape jawapan yg ko ade tue ???

Are-Um said...

Tu la...aku ni sntiasa buat pnilaian..maklumlah, aku pnye final projeck dulu psal PRU.. Ni aku cube kait2 kn la...tu je..hehehe

WaNabEruLEz said...

ape lak msuk sentimen kenegerian ni..leh kna ISA ni..hahaha..aku pn bru ptus chenta gak..mls pk lg.lgpn duit xde wat pe nk pk kwin dlu..yg pntg enjoy ms muda anda!!ada duit lbih kite kwin..hahaha...

p/s:cm kerol pas ni xlehla..Selamat Bertunang..heheh..

Aidy Shahiezad said...

hahaha... sorry la wan, lupa lak ko takde negeri.... ala kire satu bendera gak la kite, sbb ayah ko dulu perak gak... btul kan ?

sesame la kite wan, meh la kite mencari chenta baru... cinta sejati yg tak perlu jiwang lelebey... ahaks... join da club ??

Are-Um said...

Ape ni...smua nk masuk Perak...aku je tercicir...korg ni yg blh kene ISA.. coz 4 lwn 1...mane blh..unfair la ni...

Aminn..aku doakn korg b'2 (wan n Addy) mndpt cnta sejati...n aku nk tgk, sape yg Mat jiwe lps tu..Bkn Khalid jiwa tau...hahaha

Aidy Shahiezad said...

xyah la susah nak kenakan kitorg ISA ke ape ke, sebab penjara ISA tue da dekat negeri kami pun.... since ko je yg tak masuk geng, potensinya amat besar sekali utk kena ISA... bukan begitu kengkawan ??? hehehe...

yg pastinya, bukan aku orang yg bakal jadi mat jiwa tue... kalo wan, aku tak tau la plak... nampak gaye camne ade iras2x spesis ko gak nie aum... lalala...

Are-Um said...

Pehhh... main komplot pulak korg ni ek!..Yela, siape lah aku ni kn...Biaselh, org 'baik' slalu tertindas...huhuu

Aidy Shahiezad said...

baik tak baik tetap kena tindas gak... realiti dunia sekarang... huhuhu...

Are-Um said...

X pe.. aku terima...tp make sure aku d msukkn scra sah..klu x aku akn jd Blogger ke-2 terlepas...hahaha

WaNabEruLEz said...

hahaha..ko je negeri lain..jgn mrh ek..aku still cm zmn brcnta 2..xjiwang pn.bgduh slu 2 adala..hehehe...welcome to the club..

Aidy Shahiezad said...

aum... ko kalo nak jadi blogger ke-2 yg terlepas secara sah boley je... tp ko kena licinkan kepala ko tue... nnti org kat kem ISA silau, tak tahan pandang... hahaha... ada brani ???

Are-Um said...

Ala...setakat gaduh manje tu, tu dlm kategori jiwang jgk da...ko rase wan ni dlm kategori mane Addy ek?? Sentimentel or mantel(manje+ngade+gatal)

Aidy Shahiezad said...

kategori SENTAL (SEnsitif + Ngade + menTAL !!! ahaks... ;p

WaNabEruLEz said...

pergh!!ni page aum ke page aku..huhuhu..

Aidy Shahiezad said...

anggap je la, page korunk berdua... recall balik comment aku yg awal2x td... korunk kn cm ade iras2x spesies...

killr0yLive said...

weh apa korang merapit ni..masuk negeri la plak dah.....
dari jiwang pny cerita masuk negeri..
bila mau masuk parlimen?
hahhaha....

Nurulhuda said...

entah depa nih,,dari cerita jiwang jd semangat kenegerian plak..huhuhu
.
.
xphm sungguh teman!!
.
atee.......

Are-Um said...

Cik Huda, ank bapak... ktorg ni masih dlm topik 'cinta'..iaitu cinta pd tanah tumpah...
;
;
Kyrol, aku tau hang tgh debo..ari isnin bru blh hang masuk parlimen k...heheh.."Slmt Bertunang"..
;
;
Addy, manusia sememangnya perlu ada rase cinta..krn cinta itu jiwa.. Manusia yg ada jiwa, akn mmberi kemakmurn pd dunia..(",)
;
;
Wan, ko kene terima kenyataan ni..Bhw ko m'pnyai jiwa 'SENTAL'..

Aidy Shahiezad said...

cik nurul, sebenornya teman nak menunjukkan la yg orang negeri kite takde la jiwang sgt... ke teman silap, cik nurul pun kategori jiwanger gak ke ?? hehehe...

kyrol baru bgtau aku tadi, dia mintak aku postkan utk dia, cmnie bunyinya:

"nantikan story 'pengalaman saya bertunang part 1' minggu depan dalam blog saya..." - kyrol

aum, tak semua yg berjiwa tue akan membawa kemakmuran.. cth terbaik, jiwa tamak & jiwa nafsu... oops... maaf kalo ade pembace len terase, comment nie takde kaitan dengan yg idup maupun yg telah mati... huhuhu...

wan, kite masih rakan sekomplot kn ?? jgn lupe itu... tp, SENTAL tetap SENTAL gak la...

WaNabEruLEz said...

hahaha...

aum, biar SENTAL tp jgn jiwange..geli aku dgr..

Are-Um said...

Aku bukan jiwang le...aku Jawee je...hehehe

WaNabEruLEz said...

argh, ko ni jiwa jawa jiwang..hehehe...

Are-Um said...

Jawa pn, jnji Rock!!! hehehe

WaNabEruLEz said...

aum 3J la pas ni aku bg kt ko..hehehe..lg1, ko mne leh rock..da jiwang 2 jiwang la..ckp cmni Janji Jiwang!bru btul..hehehe

Are-Um said...

Kn aku dah ckp kat korg smua, aku ni Roker + jiwang...so balannce la...

Aidy Shahiezad said...

kalo da rocker, pastue jiwang lak tue, mmg sangat x balance... cth da byk depan mate da... huhuhu...

WaNabEruLEz said...

hahaha..btul kte ady 2..da jiwang 2 jgn mgaku rock lak..hehehe...

Are-Um said...

Yeke? abis, aku suke je dgr lagu2 rock..nnyayi pn nk yg rock2 je...tu ape crite??

WaNabEruLEz said...

hahaha..pas nie ko kna ubahla..lyn lagu jiwang je...

Aidy Shahiezad said...

bukan slame nie memang layan rock yg da memang jiwang ke ??

WaNabEruLEz said...

hahahhaa...aum kna lyn rock kapak jiwang je..bkn rock yg btul2 rock..aum kna lyn lagu kmpln boboi n spoon..

Are-Um said...

Aku rase ke 2 2 kmpuln ni dh b'kbur kot...Wan, kmpuln ni wujud lg ke x ek? aku x sure lah...msti ko tau kn..

Aidy Shahiezad said...

ntah wan... wujud lagi ke semua kumpulan yg ko sebutkan tue ??

WaNabEruLEz said...

da xwujud da...aku bg cdgn je..dgr blik lagu2 lme dorg..ko kn jiwangzzz...hahahaha...

Aidy Shahiezad said...

eh eh.. tau plak ko akan kewujudan dan ketakwujudan kumpulan diorang tue ek...

Are-Um said...

ala...wan layn lagu2 kmpln tu sbnrnye...
Kat n.book dia dulu, pnuh lagu2 jiwang...skrg ni, ada lg kot lagu2 jiwang... Nnnti kt buat check..heheehe

WaNabEruLEz said...

mehla check..dlu lain..dlu nk kmpul lagu lme2 wat koleksi..mklumla da xde album dorg release skg..tp skg ni xmainla lagu jiwangz..skg ni pnuh lagu indie band..lagu omputih..lagu weezer, cradle of filth, coldplay, pop shuvit, butterfingers..aum 2 lain la..bg aku lagu jiwang jer..

Are-Um said...

aku ni jd tkng dwnload je...ada p'mntaan, aku cari lah... Tlong mmber2...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...