Thursday, November 6, 2008

.::Sesekali Berhibur, Ape salahnya...


Semalam 'geng bas sekolah' buat aktvt lg..tp kali ni lain ckit..ktorg g tgk wayang... Mcm biase..ktorg b'4...yg bestnye, kyrol blnje...hehehe..lain kali, belanje la lg eh...Pasal crite mlm smlm tu, ktorg dcide nk tgk crite "Max Payne"..Crite ni asalnya adalh game (tu pn bdk2 ni bg tau..hehe)..crite ni d label 18PL sbb ada unsur2 ganaz..smbil mkn pop corn mnonton crite ni, aku dpt perhatikan jln crite ni mcm mane2 crite, 'Hero tetap hero"...kene serang ngn berkoyan2 askar pn stil masih hidup...Hebattt... n ada la d selitkn unsur2 'spirit' n 'kepercayaan'..pendek kate, mlm semlam seronok la dpt tgk wyg..d tmbh lg ngn org yg blnje tiket wyng tu... Lg pn, aku dah lame jgk x tgk wyg.. x silap aku last skali aku g wk2 2 tgk crite 'Zohan'(x ingat name pnjng dia..hehe).. k lh... lastly, thnx for 'geng bas sekolah' (Addy,Wan n Kyrol) coz dpt same2 buat aktvt ni bersame...N sory for 2day, aku xdpt join tgk crite 'James Bond'..Anyway, join ur movie k...(",)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...