Tuesday, November 11, 2008

Bkn hnya alasan...

Wah..ari ni mmg ari yg pnuh dgn pertnyaan mengenai "Kawin".. SSh betul soaln yg d ajukn kat aku..Bkn stakat kat blog (shout box) je, kat ym n frienster pn ada prtnyaan yg same... Agknye aku ni dah tua kot hahaha..kwn2 aku pn ckp aku ni ptutnya dah kawin.. Ish memandai je dia org ni... mane xnye, macm2 gelarn yg aku dh terima.."Papa" dh ada yg pnggil dh..tp bkn "Papa jahat" k... Ni papa baik pnye...Ada jgk yg pngil aku "Bapak"...Wah..advnce btul bdk2 ni pnggil aku mcm tu...Kang lame2, aku xdpt cri name utk ank aku pggil coz mmber2 smua dh gne pktaaan yg swktu dgnnya awl2 lg... Aku x kisah ape yg dia org nk pnggil pn..asalkn, makna dia baik..aku positif je... Myb sbb aku ni paling tua dlm kelas dulu kot..tp xde lh tua sgt (tua buln je coz lhir awl bln Jan).. N skrg, aku selese je ngn pnggiln tu.. n kekal smpi ari ni... Berbalik psal kwin ni, buat smua teman yg bertnyakn pertnyaan ini, jwpn aku adalah : "Insya-Allah klu ada jodoh x kemana, n dlm prncngan...tunggu je lah jmputn k.. jgn lupe hdiah..(Hehe gurau je, klu nk bg ape slhnye..:-P)".. ape2 pn, thnx kat mmber2 yg amik berat pasal aku.. Ape2 nnti aku bgtau smua...bgtau 1 Malaya k...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...