Wednesday, December 24, 2008

.:A.Z.A.M:.

Apabila masuk je tahun baru, semua org akn tanye mengenai AZAM... N dah tentu2nye sblm nk tau AZAM tahun berikutnye, org psti akn tnye.."AZAM tahun ni dah tercapai ke??"...N mcm2 jwpn psti akn kdngran..hehehe

Dah x lame lg kite akan melangkah thun 2009.(mcm header aku..heheh) n psti ramai yg lupe, pd mase yg same, kite akan meninggalkn thun 1429 untuk mnymbut kdtngan 1430 hijrah (so, ari ahad petang sblm mghrib bc lah 'Doa Akhir Tahun' n 'Doa Awal Tahun' lepas mghrib - bnyk fadilatnye..)

AZAM bg aku adalah target kite nk capai tahun berikutnye.. n kdng2, kite lupe ape azam kite thun lepas.. kes ni sering berlaku.. n bile akhir tahun, set azam lg..dah mcm trend plakkn.. Ape2 pn, semuanya berbalik semula pada diri kite.. Azam aku semuanye b'kait dgn kehidupan aku.. simple..klu thn lps azam aku utk thn ni adlh mndptkn kerja n bine kerjaya...so far aku pnye azam tu tercapailah jgk (nape ade jgk ek??).. N utk thn ni, aku bkn lg pekerje..tp pelajar...means aku nk belajar sungguh2 n capai kejayaan aku sebagai pelajar... N misi paling pnting thn dpn aku adalah...................(nnti2 la cerite..suprise- biar aku simpan dulu k).

So, aku nk mngucapkan 'Selamat Datang Tahun 1430 Hijrah n 2009' buat mak abh, keluarge, insan tersyag (Meamor), kwn2, insan2 yg kukenali n pmbce blog aku ni.. Smoge thun mndtg kite akn lebih cemerlang hendaknye..

4 comments:

Aidy Shahiezad said...

ala, semua orang pun leh agak da apa misi ko yg penting sangat utk tahun depan tue...

Are-Um said...

Ye ke korg tau???hahaha

Aidy Shahiezad said...

sape lagi tau apa sebenarnya misi penting aum nie angkat tangan kanan cepat !!!

Are-Um said...

Aku x nmpk tngnnye pn Addy...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...