Monday, December 22, 2008

"Entahla..."

Dah ada dah org yg tnye aku nape aku x update blog nie...MMber2 aku pn sruh aku update blog nie...Yela, dia org smua nk bg comment pnas kat blog aku la tu...hehehe

Anyway, ade jgk yg perasan ttg adanye blog aku ni..lately, semakin ramai kwn2 aku dah mula ada blog sndiri...Mmg smuanye mngikuti arus permodenan sekarang yg semakin deras.. N blog mnjadi slh satu medium untuk mmberikan pndngan, meruahkan rase, m'beri penghargaan n mcm2 lah...

Bernalik kepada blog aku ni, aku bknnye lame sgt xupdate..just seminggu je...N aku sbnrnye xde idea utk update blog nie..myB sindrom ujung tahun..Buat keje pn x berape nk mnjadi je..xtau la nape.. Perpindahan ke tmpat kerje baru x menjamin mood aku..huhuhu..

Hopefully, aku akn mndpt semangat utk bekerje n berblog smula secepatnye...same2 lah nntikan post2 aku lepas ni.. aku mngkin akn post lbh bnyk isu semase serte isu setempat...

19 comments:

Aidy Shahiezad said...

ko moody ek ??? cam pompuan jek... huhuhu... jangan marah ;p

p/s: tukar la kaler len... sgt tak sesuai... pandangan ikhlas nie... hehehe..

WaNabE said...

erm..tul 2..tkr la ckit..brula ceria...

killr0yLive said...

klu nk aku design pn boleh...
FOC 4 my friend...:-)

Aidy Shahiezad said...

FOC money... tp mesti ade benda lain yg dia nak mintak tue nanti kan...

WaNabE said...

hahahaa...benda ape yg dorg nk mintak 2, yg 2 kte xtau..hahahaha

Aidy Shahiezad said...

skandal laki-laki separuh bujang... hahaha...

WaNabE said...

hahahaha...cik kerol 2 aku xtau la lak leh join ke x...

Aidy Shahiezad said...

nape kerol xleh join lak ??

killr0yLive said...

FOC money... tp mesti ade benda lain yg dia nak mintak tue nanti kan...

--> membe² aku xberkire sgt..huhu..

nape kerol xleh join lak ??

--> tah wan ni..nk sisihkn aku lak sampai hati!!

Aidy Shahiezad said...

ade la yg dia tak puas ati ngan ko tue kerol sampai nak sisihkan ko lak tue...

Are-Um said...

Ni kes Wan merajuk lg la nie...
Aduh.. merajuk je ko nie Wan.. Snstif bebeno gamaknye...

WaNabE said...

sape kte aku mrajuk lak..kerol kn da separuh bujang..tul x ady??

Aidy Shahiezad said...

orang kalo merajuk dalaman nie memang payah la...

killr0yLive said...

xmerajuk, mempertikaikn knp aku xleh join...tergamak wat aku mcm ni..

Aidy Shahiezad said...

eh jap... sape yg sbenarnya aku katakan merajuk nie ?? aku pun da konpius la...

Are-Um said...

mmmm...td wan merajuk..
skrg Kyrol plak ke???
aduh..ni kire 2 org same2 mrjuk la ni eh...

killr0yLive said...

aku merajuk ke??

Aidy Shahiezad said...

aku semakin keliru...

Are-Um said...

Nyayi je lagu keliru..huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...