Tuesday, December 30, 2008

.:Hari Terakhir Keje:.


Buat pengetahuan semua, aku dah xkeje dah... aku scara officealnye telah berhenti 31 Dis ari tu... Tu mrupakan ari t'akhir aku b'khatmad d cmpny tu.. Bukan d pecat, tp aku melatakkn jwtn aku coz dpt twran smbung bljr...

D pndekkn cerite, ari t'akhir aku b'krje, aku tlh d bwa olh 'geng bas sekolah' utk p'gi main bowling..Ish..ish..mmg luar dr kbiasaan..ape taknye, biasenye aktvt kite org ni lps opis hour... Ni, mmg luar dr kbiasaan sungguh.. Msuk2 je bwling cntere kat Mid Valley, pelik + teruje coz tema dia "glow in the dark"..lame aku x main bowling..last main bowling klu x silap aku wktu aku keje 3 ari kat bowling centere alamanda.. Tu pn main free..

Kt org main 3 games..N mmg enjoy...N biaselah..dah lame x main, ade lah bola tu terbabas ke longkang..hahaha..memalukan betul.. Tp aku dpt jgk prfome 2nd games dgn 140 jtuhn pin.. bngga betul aku rase... Tp the best record aku 150++..Tp kire ok la tu kan...Anyway, thanks to my 'geng bas sekolah'..Addy, Kyrol n Wan..thnks coz korng bnyk mngnjurkan mcm2 aktvt xkire mase.. N kekadang aku xdpt join, sori sesangat... buat korang.."Aku sangat menghargai persahabatan yang telah kite jalin nie, Biarlah persdahabatan ini terus kekal selamanye..Walaupun aku jauh, aku akn pstikan blog aku sntiasa up2date k.."..Selamat tinggal G***, Slmt tinggal rakan2 sekerje, Slmat tinggal smua... kenang daku dlm doamu..

3 comments:

Aidy Shahiezad said...

kepada bakal cikgu yg disayangi,

officealnye ?? == 'official'nya
b'khatmad ?? == berkhidmat
melatakkn ?? == meletakkan
centere ?? == center
prfome ?? == perform
persdahabatan ?? == persahabatan

ikhlas,
mewakili Dewan Bahasa dan Pustaka (DBP)

p/s: stakat over aku 4 pin, jangan la bangga sangat wei.. hahaha...

Are-Um said...

Hahaha..terima kasih atas teguran..Almaklumlah...kesilapn yg x d sngaje kan...

p/s to Addy; 4 pin tu lah yg m'bezakn juara ngn bkn..hehehe :-P

Aidy Shahiezad said...

huh... overall winner sape ek ??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...