Friday, December 12, 2008

.:Minggu yg Meletihkan:.

Minggu lepas merupakan minggu yg sgt mletihkan.. Ape xnye, minggu ni byk sgt programnye;


1.Keje Urgent (Khamis)

Sbbkn keje ni, aku kene stay kat opis smpi kul 3pg…mmg keje gile smua tu..balik2 dr opis, aku trus je g mamak coz perut dah b’kroncong… Last2, smpi umah kul 3.30pg…n tdo kul 4 lbh…Bngun smule kul 6.40pg utk siap g keje smula… means tdo dlm 3 jam je… ish..ish..ish


2.Packing Brg (Jumaat)

Jumaat bz utk packing brg2 coz dpt arahn utk pndah ke opis baru… Kene la kemas file2 n msukkn dlm kotak…pnye la bnyk bnde yg nk d hngkut, smpi 9 kotak d gunakn… tu x masuk lg kotak utk komptr…Peh..letihnye…


3.Karaoke

Abis je mngemas2 brg, aku ngn geng bus skolh plan nk g b’hibur utk hlngkn tnsion.. Kt org plan x smpi 5 minit nk g karaoke, trus ‘on’ je…mmg btul2 prncngan t’gampar.. Balik kul 1 lbh…huuhuhu


4.Opis Baru (Sabtu)

Time utk berkemas kat opis baru plak.. start btul2 mngemas dlm kul 2 smpi kul 6.. sngat letih..kul 9 dah lelap dah mlm tu…

7 comments:

Aidy Shahiezad said...

x baek mengeluh buat kerja... huhuhu... ;p

WaNabE said...

haah..btul 2..ko kna sbr la aum ek..

killr0yLive said...

ngomel aum skang yek, dulu xmcmni pn...

Aidy Shahiezad said...

dulu dia kanak2 lagi, skrg nie da jadi budak da... tue psl la dia da pandai ngomel... ahaks...

Are-Um said...

Pndai eh korg nk mngate aku...huhuhu

Aidy Shahiezad said...

kitorang kate je, terpulang kat ko la nak mengiyakannya... ;p

WaNabE said...

hahaha..bk ape aum??bdk tua ke??hehehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...