Wednesday, January 7, 2009

.:2nd - 25th Birthday Surprise:.

Semalam aku g opis utk pulangkan smua brg2 bkn kpnyaan aku.... N tnpa disangka aku menerima 'My 2nd birthday surprise' dari opis mate aku.. Terharu2..mjlis yg mrangkap mjlis perpisahan aku yg dah brenti kat sminggu.. Thnks for all member..Thnks a lot...maceh sediakan kek n dpt hadiah utk aku smlm..

Malam semalam mcm biase, 'geng bas sekolah' ade aktvt sblm aku secara rasminye terkeluar dr senarai 'join aktvt' lepasnie.. yela, aku akn balik johor khamis nie.. Mcm biase, diaorg bwk aku g Alamanda utk sesi melalak...Tp kali ni lain sikit..kite org nyayi ikut tema..1st tema lagu yg dinyayikan perempuan, ps2 lagu 90an, 80an, Lagu P.Ramlee, Lagu ada nama perempuan, Nasyid & lagu dr seberang (Indonesia).. Sbg penutup, kite org mnyayi beramai2, lagu rancak Lagu Cinta, Lagu Jiwa & last sekali irama dangdut, memori daun pisang... Anyway, thnks pd smua yg ingat B'thday aku n buat aktvt utk aku..terima kasih semua..




3 comments:

najwa sarah alias said...

aum... kt mana karaoke dlm alamanda.. naper najwa tk jumpa? sian sya :(

Are-Um said...

kene g Rasa...klur intu rasa tu n than ke kiri...dia area tu..xpn, tnye je org..slmt berkaraoke..

Aidy Shahiezad said...

ko curik pix yang aku letak dalam entri blog aku yg lepas ek ?? cam familiar je...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...