Saturday, January 24, 2009

.:3rd Birthday Party:.

Tahun nie mmg betul2 mnymbut ari lahir aku... Ape taknye, sejak 3 Jan lalu, aku dah ptong 3 kek ari jadi aku..huhuhu..1st bersame Meamor, 2nd ngn opismate n 3rd nie ngn bdk2 kelas aku kat tmpat aku bljr skrg nie..

Terharu sungguh... kali nie, aku d smbut hari lahir bersame sorg lg classmate aku yg b'thdynye bln 1 jgk.. kt org yg seramai 19 org nie g mkn kat Dataran Batu Pahat... yg aku rase nie 1st time aku g sane..name je kg mak abh kat BP nie, tp aku x ade pn jejalan ke sini... coz balik kg, yg pnting jmpe nenek aku..yg lain belakang crite..tu bg aku lah..hehehe

Anyway, thnx to my classmate yg ingat kat aku... Xtau la klu lps ni ade kek ke 4..hehehe

2 comments:

Aidy Shahiezad said...

skrg aku bg soklan cepumas, dalam 3 kali potong kek tue, kek mane yg paling sedap ??? hahaha..

p/s: pikir bebaik sebelum jawab... ;p

najwa sarah alias said...

anda tlh di award~ ;D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...