Wednesday, January 28, 2009

.: Award n Tagged by Najwa :.

1. Copy Badge “2008 Cute’s Blogger Award” untuk diletakkan di blog anda
=> Arahan diterime...dah paste dah nie.. lg?

2.Link atau ceritakan kembali siapa yg memberikan award ini kepada anda
=>nk kene crite pulak ke??mmm..yg bg award ni Najwa..Dia ni mmber aku la...N aku x sure, sape yg cute's..heheehe
3.Setiap bl0gger hendaklah menyatakan 10 fakta/h0bi diri sendirierr...
=>nk kene bg fakta/hobi plak..mmm..layan kan je..
::pertama:: Najwa ni "cik" n akn tukar status x lame lg...tp aku "encik" buat mase ni..mane tau nnti jd "tuan haji" ke..."datuk" ke... "tan sri" ke..mane la tau kan...
::kedua:: klau Najwa ni tgh buat eksperimen cupcakes, aku eksperimen makan kek kot..hehehe
::ketiga:: sya ni berkaca mata..bkn bergaye, tp terpakse...
::keempat:: masih belajar lg...coz xckup lg ilmu di dada nie...
::kelima:: bakal menjadi seorg guru..yg d kate sbg arkitek bangsa...fuhh!! berat t'jwab tu...
::keenam:: kenderaan keluaran 'honda'...gempak je kan...tp sbnrnye 'honda wave' je..
::ketujuh:: suke melayari internet...tp skrg kurg dah...
::kelapan:: still single but not avaliable..paham2 je la kan...
::kesembilan:: agak jarang dah update blog nie...
::kesepuluh:: aku ada 10 jari tangan n 10 jari kaki...hehehe..dpt jgk ckupkan..hehehe
4.Anda perlu memilih 5 penerima award seterusnya dan menyertakan nama mereka di bl0g anda
1. Nurul
2. Laila
3. Syima
4. Bunga
5. Sape2 yg rase dia cute's...

1 comment:

Nurulhuda said...

haha..mesti aku kiut miutt..tuh ko bg nih bapak!! sangat2 berterima kasih.. sayang kamu bapak!! weh, kim salam pada ili...

p/s: bapak saya bakal cekgu cekgi pasni.. gudluck!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...