Tuesday, January 6, 2009

.:D630:.

Ari nie, aku akn pulngkan semula notebook Dell yg dah stngh tahun aku gune nie kat company aku... Notebook nie mmg bnyk berjase kat aku...maklumlah, smua keje pn kene gune notebook nie.. Bkn takat hal2 keje je tau, main Counter Strikes(CS), Football Manager (FM) etc pn aku gunekn notebook nie.. pendek kate, mmg bnyak bebeno jasenye kat aku...Tp nk buat mcm ne, kene la pulangkan jugak..Data2 aku smuanye dah d tranfer..kire kembali kepada normal la.. Insya-Allah aku akn mncri pnggati notebook nie..heheh.. Terime kasih kat ex-compny aku coz bg aku pnjam notebook nie... N aku dah jage dgn sebaiknye amanah nie..

Untuk rekod: Baru sekali format; Nero ada; Photoshop ada; Winzip & Winrar ada; Real player ada; etc

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...