Friday, January 9, 2009

.:TaNaH TumPaH DaraH:.

Setelah sekian lamenye ku meninggalkan tanah tumpah darah aku, aku kini kembali kesini (Johor) untuk meneruskan perjalanan hidup ku sebagai seorg pelajar..sekurang2nye aku akan tinggal di tnah tumpah drahku ini untuk masa setahun (Sepnjng belajar)..Selepas setahun, mungkin disini, dan mungkin tidak.. bergantung pada keadaan aku pada masa itu...

Semlam menempuhi perjlnn dari KL ke KT yg meletihkan.. Brg pn bnyk yg d bawe..Nasib ayahanda serta bonda telah sedia menanti di stesen bas.. Ari ni aku kene selesaikan perkare yg aku kene selesaikan segere sblm aku lapor diri ari Isnin nie...Setakat ni semuanye berjlan lancar.. Alhamdullilah..

Anyway, aku teruje utk g tmpat baru tu nnti.. mcm ne lah keadn disane nnti kan.. Ape2 pn, buat teman2 blog sekalian, aku akan cube meng'update' blog aku sekerapnye...Maklumlah, dah jd pelajar, bnyk bende kene buat nnti... N yg pasti aku akn kembali menerime tugasan (assigment)..yg dah agak lame aku tinggalkan.. serte terikat dengan jadual kuliah n aktvt kokurikulum.. Buat semua, doakan kejayaan aku k.. Mane tau aku nnti yg akan jd cikgu anak2 korang..hehehe..mane tau kan.. Setidak2nye, aku kan bg didikan terbik buat ank korang..Insya-Allah

1 comment:

ili said...

Terima kasih abg...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...