Tuesday, March 24, 2009

.: P.B.S :.


Last week dah cuti seminggu...Minggu nie aku kene jalankan PBS...Bukan Parti Bersatu Sabah, tetapi Pengalaman Berasaskan Sekolah da... Aku diberi tugas untuk pergi ke sekolah selama 10 ari..tu yg wajib...klu sabtu kene dtg sek, tu kire extra la...nasib2...tp aku kene g sbtu nie coz ada PIBG daaa... So, kene la g sek ari sbtu..huhuhu..


Kali nie aku g sek utk bljr mcm mane mngajar..tp, this week x dpt nk msuk kelas tgk cikgu mngajar coz mggu ni smua murid ade ujian..sekali selaras sluruh Johor...Means minggu dpn bru aku dpt msuk kelas n tgk ckgu kat sek ni mngajar...


Ari nie, aku msuk kelas tp tgk bdk2 nie mnjawab pekse...aku tgk2 la jgk krts soalan dia org.. x lah susah (tp klu dulu ssh la..)hehehe..klu x, tntu dah bolh dpt AAAA kan...nk buat mcm ne, mase tu x berape rajin..INGAT! x berape rajin..means bkn malas (",)..


Anyway, harap2 aku dpt lalui aktiviti ini dgn lancar... Smoga PBS nie benar2 bntu aku utk hadapi Praktikum yg akn start bln 6 nie... Tp sblm tu, aku kene jgk buat report PBS nie...mmmm..bertmbah2 keje la nmpaknye...Pasrah je lah...

7 comments:

Aidy Shahiezad said...

jangan banyak mengomel...
buat je semua assignment & report tue... muahahaha...

WaNabE said...

ntah..dlu ms wat master file xde lak nk ngomel..hehehehe..

Are-Um said...

buat msterfile, senang sikit...ni lg pening...tu yg ngomel..huhuhuhu

Aidy Shahiezad said...

senang2 ckit pun, banyak salah gak tue... huhuhu...

Are-Um said...

Ala ADDY..salah tu biase..hehehehe

Aidy Shahiezad said...

salah ckit kalo untuk masterfile tue da dikire sbg luar biasa pada aku... [style jimmy].. muahaha...

Are-Um said...

Ni msti yang tang Batchfile tu kan...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...