Saturday, April 11, 2009

.:My Story: PLBD :.



Syukur Alahamdullilah kerana Pembelajaran Luar Bilik darjah (PLBD) telah selamat dilaksanakan....Walaupun tarikhnya tlah di anjakkan, tp aku anggap prog. Ni b’jya...Penat la aku nk kene urus bnda nie..dr krtas keje, smpi tamat prgram nie smuanye atas t’jwab aku..yela org dah lntik aku jd “p’grah” (wlupn aku ssh nk kluarkn arahan...mmmm)...Anyway, thnx kat smua bdk kelas aku n lectr yg t’libat...


Serba sedikit utk pngetahuan umum, PLBD ni adlh prgram yg wajib dijalankan...means, nak x nk, kene...kire, aku dah lps la hutang tu..hehehe..prog aku ni di buat kat melaka...kat simpang bekoh, Melaka...stay kat Anjung Bonda Homestay... environment dia sngt menarik coz tmpat tu adlh dsun dlm taman… Mnurut pemilik homestay nie, klu musim buah2an, rmai yg dtg esp dr korea n sngaporeBln 7 nie plan nk g..yela…musim buahkan..hehehe..Insya-Allah..


Berbalik pd aktvt d sane, aku kene buat kajian base on my subject kat cni…so, selama 3 ari nie lah aku jlnkn kajian nie..yg melibatkan pemerhatian, temubual pnddk, soal slidik n etc.. Secara keseluruhan berjln dgn lncar…N now tgh bz nk buat report plak..aku bkn saje kene buat report psal kajian..ttp t’msuk report program nie…b’tmbah2 la keje..x t’msuk lg assgmnt yg sedia ade…”Ya Allah, kau permudahkanlah hambamu ini dalam segala lapangan didalam menjalankan kewajipan sebagai hambamu, anak n pelajar”…Amin…

2 comments:

Aidy Shahiezad said...

tiap kali pun ko update blog skrang nie, smenjak ko nak jadi cikgu nie, ngomelan tak pena tinggal dlm setiap tulisan ko... cmne la esok2 nak menghadapi anak bangsa ?? ngomel panjang jugakah kamu ???

Are-Um said...

2 bkn ngomel..tu luahan rase...yg akhirnya aku amik positif...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...