Monday, May 25, 2009

.:JaHit:.

Mingggu ni, dlm fikiran aku hnya pikirkan pasal jahitan...jahitan..jahitan... Coz minggu ni kene antar asigment jhitan... Pehhh... mcm2 kene buat beb... Tp yg pnting, beg aku dah selesaikan... tinggal asigment je nk edit.... yang RPH muzik, plak, alhamdullilah, Allah kurniakan aku idea mncipta lirik... Utk aku gubah... idea tgh mlm b4 tido... Ape2 pn, aku msti teruskn pjungan...ni mggu last b4 cuti pnjng (3 minggu)... N pastu kene jalani praktikum...

2 comments:

Aidy Shahiezad said...

bagus ar... nanti next time puasa, aku hantar kain kat ko buat tempah baju raya....

bab lirik tue no komen la...
sebab aku pun leh wat kot...
tp, nasihat aku, jgn wat lirik yg streotaip kecikguan sangat sudah la ek... hahahaha... ;p

Are-Um said...

Aku buat lirik mmg bkaitan ngn subjek yg aku ajar la...pasal jenis2 cuaca....

Pasal buat bju tu, akuu jd bju or ape...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...