Tuesday, May 5, 2009

.:My Story: PEnTauLiaHaN:.

Sprti yg d jnjikan..wlupn dah agak basi benda nie, tp aku nk share jgk.. Ni psal perkhemahan d gunung Pulai tu...Pkhemahan Pngakap..Pic wogule nie mmbuktikan aku dah di iktiraf sbg Pen.pemimpin Pngakap...dulu, aku tgk je org pakai (cikgu-cikgu aku), tp skrg nie, aku dah blh pkai dah..hehehe..

Pkhemahan nie melibatkan Pngakap bhg selatan (IPGM- IPTHO, IPPM, IPRM & IPTI).. yg dah d laksanakan dgn jayanye d Kem Kaizen, Gunung Pulai. Sepanjang aktiviti kat cni (4ari 3mlm), smuanye bjln lncar...Aku rase ni lah pkhemahan yg relax sekali prnah aku ikuti.. Tp ujian dia, ckup mncbr..klu x prepare awal, blh kcundang...Anyway, thnx 4 all Pngakap mmber yg same2 tlh bkhemah... Ade mase, blh la kt smua bkhemah lg..heeheh..ADIOS
Ni Bdk Group Aku...
(dr kiri: Hamzah, Arul, Bobo, Pejal,Aku, Fred, Ajie, Piee)

2 comments:

killr0yLive said...

aum bila nk pakai manik kayu nie..wogule tu pakai tali leh wat kikiki...

Aidy Shahiezad said...

blog walking...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...