Monday, June 29, 2009

.:AkU DiHaMBaT WaKTU:.

Minggu yang sangat melelahkan...maklunmlah..ni la first time g sekolah n nak ngajar... Dgb RPHnye lagi...huhuu...mmg 'bedegung' je aku rase.. nk prepare ari2 tu...tp, jumaat ari tu, aku dah blh cntrol skit keadaan... n aku harap lpas ni aku xde lagi masalah nk buat smua keje aku...

1st week ni jgk aku dah start tugas2 'tambahan' yg sering di lakukan oleh guru...iaitu melatih budak untuk ptndingan.. Aku dah start latih budak utk silat..utk ptndingan pringkat daerah yg d jngka pd 8&9 julai nie (klu x silap)... Anyway, nasib la bdk yg d ajr tu mmg dah ada basic...aku cume tokok tmbah ape yg patut je... N start esok smpi nk pntndingan, ari2 akan ada latihan... Hop[e fully buah tngn ptma aku sbg guru mnjadi...Aminnn...Doakan lah ank murid aku nie k...3 org je...yg aku agak risau, dia org nie smuanya nk pekse UPSR thun nie...jgn la smpi aktvt nie mnjejaskan dia org..

3 comments:

Aidy Shahiezad said...

kalo da start mengajar, tak boleh layan blog, nnti anak murid tau plak yg cekgu dia komplen macam2 kt sini... ;)

~~DucKneSs~~ said...

papa aum..
hahhaha..
salam..saja mau menyemak di page anda..hahaha..owh,chekgu ya sekarang?kak ili xde blog ke?

~~DucKneSs~~ said...

buleh yek kalo link page nih yek..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...