Monday, June 22, 2009

Hari ni hari first aku bertugas sebagai guru pelatih kat SK LKTP Belitong, Kluang,Johor... Banyak persediaan yang aku perlu lakukan untuk menjalankan praktikum aku ni.. bukan dr segi p'sediaan fizikal, tetapi mental pun kene sedia... maklumlah, baru nk rase pngalaman menjagar budak di sekolah.. sebelum nie aku bljr teori je.. now mase utk aku praktikkan ilmu yang telah aku tuntut selama lebih kurang 6 bln d IPG.

Sepnjang persekolahan hari nie aku jalankan dengan lancar... N pg2 lg dah kene prknalkan diri d prhmpunan..satu pngalaman baru... yela, dah lame x naik pntas brucap... nasib pndek je kene bg ucpan...hehehe..

Anyway, aku harap n berdoa semoga aku dpt jlnkan prktikum ni dgn jayanya... Harap2 boleh la dpt praktikum cmerlang...Amin...doa kan aku ye...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...