Tuesday, September 29, 2009

.:KEnaNgan di BelitOng:.












Nie gambar 5 Brilliant (atas) & 5 Excellent (bawah)


Alhamdullilah...aku di berikan sedikit ruang serta kesempatan untuk aku menunaikan janji aku kat murid2 aku nie... iaitu, nk msukkan gmbr mereka ke dlm blog aku... aku akui, dlm tmpoh masa 3 bln lbh nie, aku mmg x berape update blog aku...kire hmpir mcm xde lah...maklumlah, aku agak kesuntukan masa... d tmbah aku xde kmudhn internet... n yg pnting, aku skrg nie krg issu nk d kongsi...smua pn berbalik psal sekolah...sdngkan tman blog aku nie, x rmai yg bgelar cikgu... Tp, ape pun, aku dah tunaikan jnji aku kat ank ddik aku nie... tp msih ada gmbr yg blh d msukkn... tp tggu dulu lah k... rasanya blm terlewat utk aku mngucapkan selamat Hari Raya buat semua teman2...maafkan lah segala kesilapan aku selama ni...

Thursday, September 10, 2009

Lamenya aku tak update

Mmmm...Salam Ramadhan buat teman2 blog aku sekalian... sudah sekian lamenya aku x update blog aku nie... maklumlah, aku kekeringan idea untuk 'post' baru... hari nie aku singgah hanya ingin menyatakan tentang kewujudan aku... aku masih lagi membaca blog2 teman-teman aku..Hanya aku sahaja yang x update blog nie...
Insya-Allah aku akan merajinkan diri aku untuk meng'update' lepas raye nnti..iaitu selepas aku habis ber'praktikum'

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...