Monday, January 24, 2011

Ulang Tahun Perkahwinan

Tup..tap..tup..tap...(mcm ujan pulak..heehe) lagi beberapa hari lagi aku akan menyambut ulang tahun perkahwinanku (ulang tahun jalinan kasih iliamoraum...trade mark) yang pertama.. N secara tidak langsung genaplah setahun jugak aku perlu berjauhan dengan isteri... Di tambah pulak sekarang ni aku perlu berjauhan jugak ngn ankku.. Mencabar betul..banyak dugaannya..

Dah setahun nie, aku masih tak tau bile lagi aku akan dapat bersama keluarga aku setiap hari.. Kini aku hanya menanti dan terus menanti... Aku harap di hujung perjalanan yg penuh onak dan duri serta dugaan ini terdapatnya cahaya.. Aku tahu, selagi kita di duga, selagi itulah Allah sayang kat kite.. Kerana Allah sahaja yang tahu apa yang terbaik untuk kita.. N semestinya, khidmat aku untuk ank bangsa di sini masih lagi di perlukan...

Berbalik kepada ulang tahun perkahwinan ini, aku masih lagi tercari-cari, terpikir-pikir, ape kah yang aku perlu lakukan untuk menjadikan hari keramat aku (30 Januari) sebagai suatu hari yang sangat istimewa.. Semoga Allah memberikan ilham kepadaku.. dengan tujuan untuk menghargai pengorbanan serta kasih sayang yang di berikan oleh isteriku tercinta... Aku sentiasa berdoa agar hubungan ini akan kekal hingga ke syurga (sampai syurga-FT)..Amin..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...