Monday, August 15, 2011

.: Eg-tukar :.


Hari ni dah pertengahan bulan puasa dah... maknanya, malm nie, tarawih, witirnya ada doa Qunut la kn... Cepat betul masa berlalu... Dah nak menyambut lebaran dah... Anyway, walau apepun, sebelum lebaran bakal menanti, debaran yang akan hadir dulu... Apa xnye, permohonan pertukaran akan di buka 1 Sept ni.. But, skrg ni dah kene la update data-data or maklumat yg sedia ada... Harap sgt ada rezeki untuk bertukar ujung thun nie.. Dah kat 2 tahun dduk berjauhan ngn fmily...ank aku pn dah nk masuk genap 1 tahun bln 10 nie.. Yang penting, sekarang ni aku kene usaha, lepas tu doa & bertawakal... Kerana Allah tahu apa yang terbaik untuk kita... "Allah Maha Pengasih, Lagi Maha Mengetahui"


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...