Thursday, August 30, 2012

Terima kasih F&N

Sekse..sekse...

Dah 3 hari aku terpakse menghadapi masalah sakit tekak ni... bukan itu sahaja, yang lebih haru, suaraku serak... bayangkan lah, mcm ne aku nk mengajar bdk2 dlm kelas... dah habis menjerit pun, haluss je suara yg keluar dr kotak suara aku nie... mungkin ni sbb mkn x jage spnjng raye ni kot... semua yg dpn mate di tala je semuanya...

Dan nk d jadikan cerita lagi, waktu start pose 6 nie lah dia nk jadik... Mmmm...dugaann...dugaannn.. Iyelah, benda baik yg kita nak dpt tu, klu xde cabaran, mungkin kita tak dapat nikmati  kemanisannnya di kemudiaan hari... Harap sangt cepat sembuh... now tgh mencube minum air F&N extra dry bitter soda nie... ni pon my father in law suruh cube... rase dia pelik sikit, tapi..mcm dah mula bagi sedikit kesan yg positif... Semua penyakit ada penawarnya kan... wasalam..

Minuman yang baik untuk melegakan sakit tekak... thanks F&N..hehehe

Saturday, August 25, 2012

Salam Kemerdekaan

Beberapa hari lagi nak Sambut Hari Kemerdekaan malaysia ke 55.. Di dalam kemeriahan syawal ni, usahlah kita semua lupa untuk menyemarakkan hari kemerdekaan kita ini. Salam kemerdekaan buat semua rakyat Malaysia... Ni ada clip yang boleh di tonton bersame...

video anak merdeka..

Friday, August 10, 2012

Salam Lebaran..

Ini lah post pertama bagi tahun 2012... Tahun ni mmg sgt x aktive blog aku nie...Banyak perkara yang aku kena buat... Next time lah aku story-mory kat blog nie....
Anyway, aku sekeluarga nk ucapkn "Selamat Hari Raya Aidilfitri" buat semua sahabat handai dan kenalan, kaum kerabat keluarga serta seluruh umat Islam di seluruh dunia... Ampun dan maaf di pohonkan... di atas segala kekhilafan selama ini..Semoga kita semua akan mengecapi keindahan bulan Ramadhan dengan kemenangan di 1 Syawal nanti...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...